Terug naar overzicht

Sens-line Terrashaard Pisa

Pisa SenS-line tuinhaard

De Pisa terrashaard van het merk SenS-line, is de sfeermaker op uw terras. De tuinhaard heeft een hoogte van 151 cm., door deze hoogte zorgt u ervoor dat de rook goed weg kan. Het kapje op de haard zorgt ervoor dat er geen water in de haard kan komen. De Pisa tuinhaard, om lekker een vuurtje in te stoken. 

Van 179,- voor 99,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal tuinhaard: Staal 
  • Poedercoating: Ja
  • Hoogte: 151 cm.
  • Breedte: 60 cm. 
  • Lengte: 46 cm. 

Uw buitenhaard leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cocoon sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw buitenhaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw kachel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten