Terug naar overzicht

Kettler Loft tafel 160 x 95 cm

Kettler Loft tafel met KETTALUX blad

De Kettler Loft tuintafel is van het kwaliteitsmerk Kettler. De tuintafel heeft een aluminium frame en als tafelblad is gekozen voor een kunststof tafelblad. Het tafelblad is antraciet van kleur wat erg goed kleurt bij het antraciet frame. Het kunststof is extra hard en bestaat uit 2 componenten. Dit zorgt ervoor dat het erg hard is en het tafelblad gemakkelijk is schoon te maken. 

Kettler is een Duits merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsmeubelen. De Loft tafel is goed te combineren met de standenstoelen van Ketller.

Van 429,- voor 379,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tafel: 95 x 160 cm rechthoek.
  • Hoogte: 74 cm.
  • Frame tafel: Aluminiumr.
  • Kleur frame: Antraciet.
  • Tafelblad: KETTALUX (2-componenten kunststof) .
  • Bladkleur: Antraciet.
  • Garantie: 2 jaar.

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

KETTALUX PLUS® blad

Eenvoudig te reinigen met een sopje met PH-neutraal schoonmaakmiddel

Bezorgen tuintafel

Uw tuintafel bezorgen wij binnen 2 á 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. in het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Afhalen tuintafel

Uiteraard is het mogelijk om uw tuintafel af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Als u een 100% garantie wil of de tafel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten