Terug naar overzicht

Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant gebroken wit 3,6x3,6 m

Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant gebroken wit

Met het Nesling coolfit schaduwdoek kun je optimaal van het terras genieten. Je creëert een groot schaduwoppervlak zonder dat je last hebt van een parasolvoet die in de weg staat. Het schaduwdoek is gemaakt van sterk HDPE geknoopt doek. Doordat dit materiaal een open structuur heeft is het doek nauwelijk vatbaar voor de wind. Naast heerlijke verkoeling beschermd het doek je voor 95 % tegen schadelijke UV-stralen.Het Nesling schaduwdoek is schimmelwerend en eenvoudig te reinigen.

Het schaduwdoek is eenvoudig zelf te installeren. In de verpakking zit een montagehandleiding die je helpt bij de montage. 

Van der Garde Tuinmeubelen biedt de Coolfit schaduwdoeken aan in drie kleuren, drie maten en drie vormen.

Onderstaand vindt u onze combinatiepakketen:

Combinatie 4 is geschikt voor het bevestigen van een vierkant schaduwdoek met twee punten aan de muur en twee punten aan een paal.

Combinatie 5 is geschikt voor het bevestigen van een vierkant schaduwdoek met twee punten aan een paal, één punt aan de muur en één punt aan hout.

Combinatie 6 is geschikt voor het bevestigen van een vierkant schaduwdoek met twee punten aan de muur, één punt aan hout en één punt aan een paal. 

119,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Tot 95 % bescherming tegen UV-stralen
  • Zeer sterk HPDE geknoopt doek
  • Schimmelwerend
  • Gemakkelijk te reingen
  • 5 jaar garantie

Het Nesling schaduwdoek is eenvoudig schoon te maken met een zachte borstel en groene zeep. Wij adviseren u dit twee maal per jaar te doen. Let op, gebruik voor het schoonmaken geen hogedrukspuit. 

Levering schaduwdoek

Uw schaduwdoek leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen gratis bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. 

Voorkeur afleverdag

In het bestelformulier kunt u aangegeven op welke dag u graag het schaduwdoek zou ontvangen. Hier proberen wij zo veel mogelijk rekening mee te houden. 

Schaduwdoek Afhalen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw schaduwdoek af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Normaal gesproken zijn de doeken daar op voorraad. Als u een 100% garantie wilt dat de schaduwdoek ook daadwerkelijk in het filaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten