Garantie

Van der Garde tuinmeubelen heeft het assortiment tuinmeubelen met zorg en passie samengesteld. Daarom hebben wij het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten! Hieronder vind u de garantie bepalingen die van toepassing zijn op al onze producten.

Op alle producten gekocht bij Van der Garde tuinmeubelen B.V. in Opheusden, Duiven, Apeldoorn of via www.vdgarde.nl geven wij minimaal een kwaliteitsgarantie van 2 jaar. Deze termijn geldt onverminderd op de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Wettelijke garantie en conformiteit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten

Indien er binnen de garantietermijn een materiaal- of constructiefout ontstaat, dan kan de klant een beroep doen op de garantie. In een dergelijk geval wordt de fout kosteloos verholpen.

Wat valt er niet onder garantie?

Een klant kan geen beroep op garantie doen indien er sprake is van het volgende:

  • Krassen of beschadigingen door gebruik
  • Verkleuring van kunststof, houten, aluminium of vlechtwerk tuinmeubelen, dit geldt ook voor de verkleuring van textiel
  • Haarscheurtjes bij houten tuinmeubelen
  • Defecten aan bijvoorbeeld parasol of partytent door weersomstandigheden

Hoe kan ik een klacht melden bij Van der Garde Tuinmeubelen?

Een eventueel beroep op garantie of een klacht kan gemeld worden via het service formulier op deze site, per email service@vdgarde.nl, telefonisch of in onze showrooms in Opheusden, Apeldoorn of Duiven.
Van der Garde tuinmeubelen kan eisen dat de klant een foto via de e-mail naar Van der Garde stuurt van het gebrek waarop de klacht betrekking heeft.

Van der Garde tuinmeubelen doet haar uiterste best om uw klacht zo spoedig mogelijk af te handelen. 

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten