Zakelijk

Van der Garde Tuinmeubelen

Wij zijn van der Garde Tuinmeubelen, al ruim 70 jaar dé tuinmeubelspecialist. Naast het bedienen van particulieren leveren we ook aan zorgcentra,horeca en vakantieparken. Door ons ruime assortiment, van stapelstoelen tot luxe loungesets, ligbedden, parasols en schaduwdoeken hebben we altijd een passend aabod.

Wij importeren de bekende merken rechtstreeks, waardoor we altijd een scherpe prijs garanderen. Voor partijen zoals U hebben we uiteraard speciale services en tarieven. Naast alle bekende tuinmeubelmerken bieden wij ook ons huismerk aan. Ons huismerk is met zorg samengesteld en voldoet aan een hoge kwaliteitsnorm. Als u kiest voor Van der Garde Tuinmeubelen bent u verzekerd  van de beste service en kwaliteit.

Tuinsets

Van der Garde Tuinmeubelen heeft een enorme keuze uit tuintafels in verschillende materiaalsoorten. De tafels op uw terras moeten natuurlijk onderhoudsarm en duurzaam zijn. Het assortiment tuintafels is opgebouwd in afmetingen van 70x70 cm. tot zelfs tafels van 4 meter lang. Bij deze verschillende tafels bieden we een enorme keuze stoelen. Een combinatie van verstelbare stoelen met stapelbare stoelen. Dit kan in diverse stijlen, modern of juist een natuurlijke uitstraling, alles is mogelijk. Wij vernemen graag uw wensen en zullen samen met u passend voorstel maken. Mogelijk in ieder budget elk volume en altijd met de beste service. 

Bekijk hier onze tuinsets

tuinset zakelijk


Loungesets

Loungeset levert Van der Garde Tuinmeubelen in diverse soorten. Zo zijn er loungesets met een hoge tafel (lounge diningsets), zodat er ook in een loungeset gemakkelijk gegeten kan worden. Of de modulaire loungesets waar u zelf verschillende opstellingen van kunt maken. Loungeset leveren wij in diverse materialen. Afhankelijk van het doel en de locatie van het terras adviseren we u graag! Ook een combinatie van loungesets met bijpassende dining sets is mogelijk.

Bekijk hier onze loungesets

tuinset zakelijk

Parasols

Parasols zijn er in vele soorten, afmetingen en kleuren. Naast de traditionele parasol, met de staander in het midden, bieden wij een groot assortiment vrijhangende parasols aan. Deze zijn er in diverse kwaliteiten, kleuren en afmetingen. Met de bijpassende parasolvoeten, verrijdbaar of in te graven, kunnen we u altijd een passend advies geven en een interessant voorstel doen. Naast de parasols leveren we ook schaduwdoeken met bijbehorende bevestiginsmaterialen. Indien gewenst kunnen wij alles op locatie installeren.

Bekijk hier de collectie parasols

 

tuinset zakelijk

Overig

Van der Garde Tuinmeubelen is het juiste adres voor ligbedden, tuin en parkbanken en picknicktafels in diverse materiaalsoorten. Om de sfeer en temperatuur op uw terras aangenamer te maken leveren wij ook sfeerhaarden en terrasverwarming in diverse soorten. Bent u op zoek naar een tuinmeubel wat nog niet genoemd is? Laat het ons weten. Bijna alles is mogelijk!

tuinset zakelijk

Benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen?

Mail of bel Gerard Karens.
gerard@vdgarde.nl
0488 - 44 1220

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten