Terug naar overzicht

Cocoon glazen ombouw

Deze glazen ombouw is te plaatsen op de Cocoon Table vierkant en rechthoek.
Dit geeft de Happy Cocooning Table een extra chique uitstraling en zorgt bovendien voor een stuk extra veiligheid. 

Van 109,- voor 99,99

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal: Veiligheidsglas
  • Afmeting: 56 x 56 cm, 26 cm hoog
  • Geschikt voor de vierkant (76x76cm) en rechthoek versie van de Cocoon Table

Glas is een mooi product, mits het schoon is. Het nadeel van glas is dat het sneller vies lijkt, vooral vingerafdrukken zijn vaak lelijk. Met een beetje onderhoud is en blijft glazen ombouw glanzend en streeploos schoon! Gebruik hiervoor een neutraal schoonmaakmiddel. 

Let op: Glas is een breekbaar product dat voorzichtig schoongemaakt moet worden. Gebruik nooit een schuurspons bij het schoonmaken van glas!

Uw buitenhaard leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cocoon sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw buitenhaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw kachel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten