Terug naar overzicht

Beschermhoes voor Happy Cocoon table top vierkant

Beschermhoes voor uw Happy Cocooning tabel top nodig? Beschermhoes van Happy Cocooning is de perfecte bescherming van uw vierkante tabel top. Met de PVC beschermhoes zorgt u ervoor dat uw Cocoon table extra lang mee gaat en er netjes uit blijft zien. 

Hoes is alleen geschikt voor Cocoon Tabletop vierkant !

34,95

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal beschermhoes: PVC
  • Kleur: grijs
  • Past perfect om Happy Cocooning table top vierkant

Beschermhoes

Uw beschermhoes leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. Afhankelijk van uw bestelling zullen de verzendkosten maximaal €4,99 zijn. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw beschermhoes af te halen in onze showroom in Opheusden of Duiven. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de beschermhoes ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Beschermhoes

Uw beschermhoes leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. 

Verzendkosten

Als uw bestelling boven de €50,- is dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Is u bestelling onder de €50,- dan zullen de verzendkosten maximaal €4,95 zijn. 

Voorkeur afleverdag

In het bestelformulier kunt u aangegeven op welke dag u graag de beschermhoes zou ontvangen. Hier proberen wij zo veel mogelijk rekening mee te houden. 

Beschermhoes Afhalen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om u beschermhoes af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Normaal gesproken zijn de beschermhoezen daar op voorraad. Als u een 100% garantie wil of de beschermhoes ook daadwerkelijk in het filaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: