Terug naar overzicht

Cosiglobe 36 cm. Wit

Cosiglobe 36 cm. wit

Cosiglobe is een trendy, witte, lage salontafel met daarin een gashaard verwerkt. De Cosiglobe is verkrijgbaar in combinatie met de Cosiclobe bijzettafel. Deze hogere bijzettafel is speciaal ontworpen om de gasfles voor de gashaard onder te verbergen. Hierdoor creeërt u één mooi geheel op uw terras.

Bekijk de bijpassende bijzettafel hier!

Bij de collectie Cosicoglobe is een vierkante glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig over de vlammen geplaatst worden en is een los accessoire. Bekijk hier de glasset met doorsnede 46 cm. 

Gezelligheid is het wat voorop staat bij de cosiglobe. Heerlijk genieten met vrienden dat doet u met deze cosiglobe in de kleur wit. Bestel eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat deze gratis bij u geleverd word.

De gashaard zal geleverd worden inclusief:

  • 4 keramische houtblokken
  • lavastenen beschermhoes
  • gasdrukregelaar

599,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Hoogte cosidrum: 36 cm.
  • Doorsnede: 75 cm.
  • Doorsnede haard: 46 cm.
  • Kleur: wit
  • Materiaal: Composiet
  • KIWA/Gastec getest
  • 2 jaar garantie

De Cosiglobe, gemaakt van composiet zijn bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen zonder probleem het hele seizoen buiten blijven staan. De kachel is eenvoudig te reinigen met lauw/warm water en een borstel.

Wilt u de Cosiglobe kachel buiten laten staan dan adviseren wij hem met bijgeleverde beschermhoes af te dekken.

Wij adviseren u de brander en gasslang jaarlijks te laten controleren door een installateur.

Uw buitenhaard leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cocoon sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw buitenhaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw kachel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten