Terug naar overzicht

Cosiconcrete 60 cm. Betonlook

Cosiconcrete 60 cm. Betonlook

De Cosiconcrete betonlook gashaard is speciaal ontworpen voor terrassen waar minder ruimte over is! Deze Cosiconcrete heeft de afmeting 60 x 60 cm. en is het kleinste ontworpen vierkante model. Desondanks kan er een gasfles van 5kg onder geplaatst worden.

Ook is er voor de Cosiconcrete een vierkante glasset verkrijgbaar! De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig over de vlammen geplaatst worden en is een los accessoire. Deze heeft een afmeting van 50 x 50 cm. Klik hier om de glasset te bekijken.

Bestel eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat deze gratis bij u geleverd wordt!

499,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Hoogte cosiconcrete: 63 cm.
  • Doorsnede: 60 cm.
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren: Antraciet en Betonlook
  • Materiaal: Composiet
  • 2 jaar garantie

De Cosiconcrete, gemaakt van composiet zijn bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen zonder probleem het hele seizoen buiten blijven staan. De kachel is eenvoudig te reinigen met lauw/warm water en een borstel.

Wilt u de Cosiconcrete kachel buiten laten staan dan adviseren wij hem met bijgeleverde beschermhoes af te dekken.

Uw buitenhaard leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cocoon sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw buitenhaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw kachel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten