Terug naar overzicht

Cosidrum 70 cm Lime

CosiDrum 70 cm Lime

De hotspot voor in uw tuin. Deze Cosidrum in de felle kleur lime. Onder deze gashaard kunt u eenvoudig de gasfles plaatsen. Dit zorgt ervoor dat deze direct uit het zicht is en u ook geen gasslang ziet liggen. Gezelligheid is het wat voorop staat bij de cosidrum. Heerlijk genieten met vrienden dat doet u met deze cosidrum in de kleur lime. Bestel eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat deze gratis bij u geleverd word.

De gashaard zal geleverd worden inclusief 4 keramische houtblokken, lavastenen beschermhoes en gasdrukregelaar.

449,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
Bundelkorting met Cosidrum 70 cm Lime
Pakketprijs 579,00 Korting € 19,00 Normale prijs 598,00 Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten. Incl. 21% BTW. Bestellen
  • Hoogte cosidrum: 70 cm.
  • Doorsnede: 53 cm. 
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren Lime, donkergrijs, lichtgrijs, wit
  • Materiaal: Non-ferro magnesium houdende legering
  • KIWA/Gastec getest
  • 2 jaar garantie

De Cosidrum, gemaakt van composiet zijn bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen zonder probleem het hele seizoen buiten blijven staan. De kachel is eenvoudig te reinigen met lauw/warm water en een borstel.

Wilt u de Cosidrum kachel buiten laten staan dan adviseren wij hem met bijgeleverde beschermhoes af te dekken.

Wij adviseren u de brander en gasslang jaarlijks te laten controleren door een installateur.

Uw Cosidrum table leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cosidrum sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw Cosidrum gashaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw cosi kachel bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat.

 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten