Terug naar overzicht

Cocoon table rond zwart

De open haard is al jaren dé plek in huis om lekker bij weg te kruipen. Nu wij steeds meer en meer buiten wonen is een buiten sfeerhaard niet meer weg te denken.

Zo zijn er de Cocoon Tables van Happy Cocooning: trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur wat zorgt voor warmte en sfeer!

De Cocoon Table wordt geleverd inclusief  4 houtblokken, 6 KG Lava stenen, een 250 cm CE goedgekeurde rubber gasslang en een PVC beschermhoes.

Van 529,- voor 469,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Capaciteit: 19,5 kW 
  • Materiaal: Composiet
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht: 30 Kg
  • Afmeting: 61 cm doorsnede, 42 cm hoog
  • Keurmerk: CE Kiwa Gastech gekeurd

De Cocoon Tables, gemaakt van composiet zijn bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen zonder probleem het hele seizoen buiten blijven staan. De kachel is eenvoudig te reinigen met lauw/warm water en een borstel.

Wilt u de Cocoon kachel buiten laten staan dan adviseren wij hem met bijgeleverde beschermhoes af te dekken.

Wij adviseren u de brander en gasslang jaarlijks te laten controleren door een installateur.

Uw buitenhaard leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cocoon sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw buitenhaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw kachel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten