Terug naar overzicht

Picknicktafel Minnie

De Minni picknicktafel. Een heerlijke zit en speelplek voor kinderen!

Grenen picknicktafel speciaal voor de kinderen. Het blad en zitgedeelte zijn in een vrolijke roze tint gekleurd!

Van 79,95 voor 59,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Lengte: 90 cm.
  • Breedte: 90 cm.
  • Bladkleur: Roze.
  • Bladhoogte: 55 cm.
  • Onderhoudsarm
  • Materiaal: Geïmpregneerd grenen met FSC keurmerk.
  • De picknicktafel word geleverd als bouwpakket.

Uw picknicktafel leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak  te maken.

Bij voorkeur leveren wij de picknicktafel met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 a 2 weken na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw picknicktafel af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw picknicktafel bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de picknicktafel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Bezorging tuinbank

Uw tuinbank wordt binnen 2 á 3 werkdagen thuisbezorgd. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag dan kunt u dit in het bestelformulier aangeven. 

Afhalen tuinbank

 Uiteraard is het ook mogelijk om de tuinbank af te halen. Dit kan direct in ons centraal magazijn in Opheusden. Als u de tuinbank in onze vestiging in Duiven of Apeldoorn op wilt halen kan dit enkele dagen na bestelling. Wij zullen contact met u opnemen als de tuinbank in onze vestiging voor uw klaar staat. 

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten