Terug naar overzicht

Cool koffietafel - antraciet - 4-Seasons

Retro koffietafel Cool Antraciet

De musthave voor het komende tuinmeubelseizoen is de Retro look koffietafel Cool. De koffietafel is te combineren bij ieder loungeset en door de antraciet kleur is het een echte eyecatcher. De Cool koffietafel is gemaakt van aluminium wat ervoor zorgt dat deze erg onderhoudsvriendelijk. De tafel heeft een afmeting 110 x 59 cm. en een hoogte 45 cm. Uw Cool koffietafel antraciet is eenvoudig online te bestellen bij Van der Garde Tuinmeubelen of bezoek onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn.   

Van 289,- voor 245,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmetingen: 110 x 59 x 45 cm. 
  • Materiaal; Aluminium 
  • Erg onderhoudsvriendelijk
  • 3 jaar garantie
  • Bij elke loungeset te combineren

Aluminium tuinmeubelen:

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Uw loungetafel leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak  te maken.

Bij voorkeur leveren wij de loungetafel met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 a 2 weken na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw loungetafel af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw tafel bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de tafel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: