Terug naar overzicht

4-Seasons Forio koffietafel - frost grey

4 Seasons Forio koffietafel

De 4 Seasons Forio koffietafel is uniek in zijn soort, de tafel is namelijk in hoogte verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat de tafel multifunctioneel is en deze dus kan gebruiken als koffietafel en wil je in je loungeset een hapje eten dan is dit ook mogelijk door het tafelblad in de hoge stand te zetten. De doorsnede van de Forio koffietafel is 105 cm. en de hoogte is in de "lage" positie 45 cm. en in de hoge positie plus minus 65 centimeter. De 4 seasons Forio koffietafel brengt twee werelden bij een, namelijk loungen en dineren. 

4 Seasons Outdoor Forio koffietafel frost grey

De 4 Seasons Forio koffietafel heeft een teak houten tafelblad, gecombineerd met een aluminium aluminium frame. Het teak hout geeft de 4 Seasons koffietafel een natuurlijke uitstraling. Het aluminium is uitgevoerd in de kleur frost grey.  Het teak hout en het aluminium kunnen goed gecombineerd worden bij bijvoorbeeld een wicker loungeset. Kortom om op zoek naar een unieke rond koffietafel dan is de 4 seasons Forio koffietafel wat u zoekt. 

Heeft u nog vragen over de 4 seasons Forio koffietafel? Bel of mail ons met uw vraag. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms. Hier hebben wij diverse 4 Seasons outdoor producten staan en kunt dus ook direct zien of de Forio koffietafel mooi staat bij de loungeset die u op het oog heeft. Onze verkoopadviseurs helpen u bij het maken van de juiste keuze. 

Van 799,- voor 679,-

VRAAG UW KORTING AAN

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting koffietafel: Doorsnede 105 cm.
  • Hoogte koffietafel: lage positie 45 cm. hoge positie +/- 65 cm. 
  • Materiaal tafelblad: Teak hout
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Tafel in hoogte verstelbaar
  • 5 jaar garantie

Teak / Gerecycled old teak

Voor het onderhoud van teak hout zijn er twee opties:

Optie 1 is om het teak te laten vergrijzen, als dit uw keuze is raden wij aan om het teakhout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een teak cleaner of met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout) Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het teakhout altijd af met royaal schoon water.

Optie2 is om het teak hout zijn warme kleur te laten behouden. Behandel hiervoor uw teakhout tweemaal per jaar met teak protector.

Teakhout is een 100% natuurproduct, door de weersinvloeden (kou, warmte, droogte en vocht) kan teakhout krimpen en uitzetten. Lichte scheurtjes kunnen hierdoor ontstaan, dit is de charme van een natuurproduct.

Bezorgen tuintafel

Uw tuintafel bezorgen wij binnen 2 á 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. in het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Afhalen tuintafel

Uiteraard is het mogelijk om uw tuintafel af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Als u een 100% garantie wil of de tafel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: