Terug naar overzicht

Taste Penida diningtafel 120 cm.

Penida dining tuintafel Elzas

Op zoek naar ronde tuintafel? De Taste Penida tuintafel 120 cm. rond heeft een stevig kunststof vlechtwerk in de kleur Elzas. De tafel heeft een aluminium frame en hier is het vlechtwerk omheen gevlochten. Als tafelblad is gekozen voor een glasplaat. Dit zorgt ervoor dat de tafel erg eenvoudig schoon te maken is. 

Van 399,- voor 319,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Doorsnede tuintafel: 120 cm.
  • Hoogte tafelblad: 75 cm. 
  • Materiaal frame: Aluminium 
  • Materiaal vlechtwerk: Kunststof wicker
  • Kleur wicker: Elzas
  • Glasplaat tafelblad
  • 3 jaar garantie

Kunststofvlechtwerk (wicker) tuinmeubelen:

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Bezorgen tuintafel

Uw tuintafel bezorgen wij binnen 2 á 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. in het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Afhalen tuintafel

Uiteraard is het mogelijk om uw tuintafel af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Als u een 100% garantie wil of de tafel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten