Terug naar overzicht

Life Corona teak tafel 300x100

Een zeer robuuste old teak tafel. 100% recycled teak. Mooie brede planken. De tafel heeft dikke poten, wat de stabiliteit en stevigheid ten goede komt. Het is een handgemaakte tafel. Omdat het old teak is, heeft elke tafel een andere uitstraling. Elke tafel heeft zijn identiteit en verhaal.

Deze tafel heeft een extra 5e poot om het doorzaken te voorkomen.

Van 1479,- voor 1195,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Maat: 300x100
  • Hout: recycled old teak
  • Extra 5e poot

Teak / Gerecycled old teak

Voor het onderhoud van teak hout zijn er twee opties:

Optie 1 is om het teak te laten vergrijzen, als dit uw keuze is raden wij aan om het teakhout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een teak cleaner of met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout) Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het teakhout altijd af met royaal schoon water.

Optie2 is om het teak hout zijn warme kleur te laten behouden. Behandel hiervoor uw teakhout tweemaal per jaar met teak protector.

Teakhout is een 100% natuurproduct, door de weersinvloeden (kou, warmte, droogte en vocht) kan teakhout krimpen en uitzetten. Lichte scheurtjes kunnen hierdoor ontstaan, dit is de charme van een natuurproduct.

Uw tafel leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak  te maken.

Bij voorkeur leveren wij uw tafel met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 a 2 weken na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tafel af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw tafel bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de tafel bij de vestiging voor u klaar staat. We adviseren dan met minimaal 2 personen te komen, omdat het een zware tafel is.

 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: