Terug naar overzicht

Life corona dining tafel 240x100 grey teak

Een mooie robuuste teak tafel, met al de mooie grijze tint. Het hout is 100% recycled.

Mooie brede planken. De tafel heeft dikke poten, wat de stabiliteit en stevigheid ten goede komt. Het is een handgemaakte tafel. Omdat het old teak is, heeft elke tafel een andere uitstraling. Elke tafel heeft zijn identiteit en verhaal. Deze tafel heeft een 5e poot om het doorzakken te voorkomen.

De Corona Greywash  is gemaakt van echt teruggewonnen teak en heeft een speciale behandeling om de tafel een verweerde look te geven. Nabehandeling is niet nodig om deze mooie grijze kleur te behouden, omdat het lijkt op de natuurlijke grijze tint die de tafel zou krijgen wanneer deze word blootgesteld aan de zon.

Van 1149,- voor 895,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Maat: 240x100
  • Hout: recycled old teak
  • Extra 5e poot

Teak / Gerecycled old teak

Voor het onderhoud van teak hout.

Wij raden u aan om het teakhout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een teak cleaner of met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout) Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het teakhout altijd af met royaal schoon water.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: