Terug naar overzicht

Baltimor tuintafel 180x90 cm.

Baltimor tuintafel 180x90 cm

Op zoek naar een exclusief tuintafel? De Baltimor tuintafel heeft een afmeting van 180x90 cm. Het frame van de Baltimor tuintafel is van aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel het gewicht, de stevigheid en het is erg onderhoudsvriendelijk. Als tafelblad is gekozen voor spraystone. Dit is gemalen steen dat gespoten is op een gehard glas. Dit spraystone geeft de tafel een stenen look. De tafel is erg goed te combineren met verstelbare tuinstoelen. 

Heeft u nog vragen over de Spraystone tafel Baltimor? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies. 

Van 498,- voor 399,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tuintafel: 180x90 cm.
  • Hoogte bovenkant tafelblad: 73,5 cm.
  • Hoogte onderkant tafeblad: 67,5 cm.
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Spraystone tafelblad
  • 2 jaar garantie

Stone Top

Tafelbladen van Spaystone kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Gebruik voor het reinigen van uw tafelblad geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Het is mogelijk om een spraystone tafelblad een extra beschermlaag te geven. Wij adviseren om hiervoor HG kleurverdieper te gebruiken.

Bezorgen tuintafel

Uw tuintafel bezorgen wij binnen 2 á 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. in het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Afhalen tuintafel

Uiteraard is het mogelijk om uw tuintafel af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Als u een 100% garantie wil of de tafel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: