Terug naar overzicht

Baltimor tuintafel 150x90 cm.

Baltimor tuintafel 150x90

De Baltimor rechthoekige tuintafel is in de afmeting van 150 cm. lang nieuw in de collectie van Van der Garde Tuinmeubelen. De tafel is met zijn lengte van 150 centimeter geschikt om met 4 stoelen aan te zitten. Het frame van de Baltimor tuintafel is van aluminium. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk en erg sterk. Het grote voordeel van aluminium is dat het materiaal niet kan gaan roesten zoals bijvoorbeeld ijzer. 

Als tafelblad is gekozen voor een spraystone. Dit materiaal heeft de looks van natuursteen. Spraystone is een gemalen steen dat op een gehard glas is gespoten. Dit glas is het zelfde glas wat ook voor autoruiten wordt gebruikt en is dus erg sterk. Het voordeel van een spraystone tafelblad is dat het niet zo zwaar is als een granieten tuintafel. 

De Balitmor tuintafel is goed te combineren met aluminium tuinstoelen. 

Heeft u nog vragen over de Baltimor tuintafel 150x90 cm.? Bel, mail of breng een bezoek aan een van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs laten u graag de combinatie mogelijkheden zien van deze spraystone tuintafel. 

Van 453,- voor 349,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tuintafel: 150x90 cm.
  • Hoogte bovenkant tafelblad: 73,5 cm.
  • Hoogte onderkant tafeblad: 67,5 cm.
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Spraystone tafelblad
  • 2 jaar garantie

Stone Top

Tafelbladen van Spaystone kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Gebruik voor het reinigen van uw tafelblad geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Het is mogelijk om een spraystone tafelblad een extra beschermlaag te geven. Wij adviseren om hiervoor HG kleurverdieper te gebruiken.

Bezorgen tuintafel

Uw tuintafel bezorgen wij binnen 2 á 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. in het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Afhalen tuintafel

Uiteraard is het mogelijk om uw tuintafel af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Als u een 100% garantie wil of de tafel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten