Terug naar overzicht

Cosiglobe bijzettafel 55 cm. Wit

Cosiglobe bijzettafel 55 cm. wit

 

De witte Cosiglobe bijzettafel is bedoeld om te combineren met de Cosiglobe gashaard. Onder de Cosiglobe bijzettafel kan de gasfles van Cosiglobe gashaard worden verborgen! Dit zorgt ervoor dat deze direct uit het zicht is en u ook geen gasslang ziet liggen.

De Cosiglobe is het voorbeeld van een sfeerhaard waarbij wordt ingespeeld op de trends van dit moment. Binnen in huis wordt er het liefst zoveel mogelijk verschillende tafeltjes gecombineerd tot één geheel, dus bedacht Cosi fires deze Cosiglobe sfeerhaard met bijzettafel.Gezelligheid is het wat voorop staat bij de Cosiglobe. U geniet optimaal als u de lage Cosi sfeerhaard combineert met deze ideale bijzettafel!

Bestel eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat deze gratis bij u geleverd wordt!

199,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Hoogte bijzettafel: 55 cm.
  • Doorsnede: 50 cm.
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Composiet
  • 2 jaar garantie

De Cosiglobe, gemaakt van composiet zijn bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen zonder probleem het hele seizoen buiten blijven staan. De kachel is eenvoudig te reinigen met lauw/warm water en een borstel.

Wilt u de Cosiglobe kachel buiten laten staan dan adviseren wij hem met bijgeleverde beschermhoes af te dekken.

Uw buitenhaard leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cocoon sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw buitenhaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw kachel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: