Terug naar overzicht

4-Seasons Dover Bistro tafel

4-Seasons Outdoor Bistro tafel 70 cm.

Sierlijke bistro tafel van vlechtwerk met een polywood tafelblad. Dit polywood geeft een hout uitstraling maar heeft niet het onderhoud van hout nodig. De tafel heeft een doorsnede van 70 cm. De tafel is daarom ook geschikt voor uw balkon. De tafel is perfect te combineren bij de stoel Dover.

Van 379,- voor 325,-

VRAAG UW KORTING AAN

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • 10 jaar garantie
  • Doorsnede van de Bistrotafel: 70 cm. 
  • Hoogte van de tafel: 76 cm.
  • Vlechtwerk: Kunststof (Hularo) lagun
  • Frame van aluminium 
  • Tafelblad polywood

Kunststof vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Advies: bescherm uw tuinset of loungeset in de wintermaanden met een afdekhoes. Hierdoor blijft uw tuinmeubel mooi schoon, zodat uw in het voorjaar gelijk weer kunt genieten!

Polywood

Polywood tuinmeubelen vergen weinig onderhoud. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger, schuurmiddel of agressief schoonmaakmiddel. Wij raden u aan om de polywood protector te gebruiken dit zorgt voor een beschermende laag zodat er geen vetvlekken intrekken!

Uw bistrotafel leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak  te maken.

Bij voorkeur leveren wij de bistrotafel met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 a 2 weken na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bistrotafel af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw tafel bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de tafel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: