Terug naar overzicht

Suns Cardiff standenstoel - teak armleuning

Suns Cardiff tuinstoel met teak houten armleuning

De Suns Cardiff tuinstoel met teak houten armleuning is nieuw in de collectie van Van der Garde Tuinmeubelen. De armleuning is gemaakt van FSC teak hout. Dit geeft de stoel een natuurlijke uitstraling. Ook voelt het materiaal anders als bijvoorbeeld aluminium. In de zon blijft materiaal koel aanvoelen. De tuinstoel met teak armleuning heeft een mooie uitstraling en zit erg lekker. 

De Suns Cardiff tuinstoel is verstelbaar in meerdere standen. Dit zorgt ervoor dat de stoel voor een ieder lekker zit. De rugleuning is voorgevormd. Dit resulteert dat u erg veel steun krijgt in uw rug.

Heeft u nog vragen over de Cardiff standenstoel? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs laten u graag de mogelijkheden zien en helpen u bij het maken van de juiste keuze. 

Van 154,- voor 125,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting: (L) 64 x (B) 62 x (H) 110 cm.
  • Zithoogte: 43 cm.
  • Armleuninghoogte: 64 cm.
  • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
  • Materiaal frame: Volledig Aluminium 
  • Materiaal armleuning: Teak hout
  • In meerdere standen te verstellen
  • 2 jaar garantie

Aluminium tuinmeubelen:

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep. 

Teak / Gerecycled old teak

Voor het onderhoud van teak hout zijn er twee opties:

Optie 1 is om het teak te laten vergrijzen, als dit uw keuze is raden wij aan om het teakhout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een teak cleaner of met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout) Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het teakhout altijd af met royaal schoon water.

Optie2 is om het teak hout zijn warme kleur te laten behouden. Behandel hiervoor uw teakhout tweemaal per jaar met teak protector.

Teakhout is een 100% natuurproduct, door de weersinvloeden (kou, warmte, droogte en vocht) kan teakhout krimpen en uitzetten. Lichte scheurtjes kunnen hierdoor ontstaan, dit is de charme van een natuurproduct.

Bezorging tuinstoel

Uw tuinstoel wordt binnen 2 á 3 werkdagen thuisbezorgd. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag dan kunt u dit in het bestelformulier aangeven. 

Afhalen tuinstoel

Uiteraard is het ook mogelijk om de tuinstoel af te halen. Dit kan direct in ons centraal magazijn in Opheusden. Als u de tuinstoel in onze vestiging in Duiven of Apeldoorn op wilt halen kan dit enkele dagen na bestelling. Wij zullen contact met u opnemen als de tuinstoel in onze vestiging voor uw klaar staat. 

Deel dit product: