Terug naar overzicht

Hartman Palmyra standenstoel Grijs

Hartman Verstelbare tuintstoel Palmyra 

Palmyra standenstoel van het kwaliteitsmerk Hartman is een vol kunststof stoel die in 5 standen te stellen is. Dit zorgt ervoor dat u de stoel op precies de juiste stand kunt zetten om heerlijk te genieten. De stoel is voorzien van een safety lock, dit is een beveiliging zodat de stoel niet zomaar kan inklappen. 

Van 64,95 voor 59,95

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Verstelbaar in 5 standen
  • Materiaal: Vol kunststof
  • Kleur: Royal grey
  • Voorzien van een 'safety lock'. (inklap beveiliging)
  • 2 jaar garantie

Kunststof

Kunststof tuinmeubelen vergen weinig onderhoud. Het jaarlijks reinigen is voldoende. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geenhogedrukreiniger, schuurmiddel of agressief schoonmaakmiddel.

Bezorging tuinstoel

Uw tuinstoel wordt binnen 2 á 3 werkdagen thuisbezorgd. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag dan kunt u dit in het bestelformulier aangeven. 

Afhalen tuinstoel

Uiteraard is het ook mogelijk om de tuinstoel af te halen. Dit kan direct in ons centraal magazijn in Opheusden. Als u de tuinstoel in onze vestiging in Duiven of Apeldoorn op wilt halen kan dit enkele dagen na bestelling. Wij zullen contact met u opnemen als de tuinstoel in onze vestiging voor uw klaar staat. 

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten