Terug naar overzicht

Kettler Lucca relaxstoel Zilver

Kettler Lucca relaxstoel

De Kettler Lucca relaxstoel is kwalitatief en functioneel gezien de beste relaxstoel in zijn soort. De Lucca relaxfauteuil is traploos verstelbaar in iedere gewenste positie. De rugleuning en voetensteun bewegen gelijktijdig. De stevige verbindingen zorgen voor een duurzaam ontwerp waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Van 369,- voor 295,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmetingen         100 x 67 x 117 cm
  • Gewicht              6.4 kg
  • Materiaal            Aluminium/textileen weefsel
  • Materiaal frame   Aluminium
  • Zitbreedte           54,5 cm
  • Zithoogte            47,0 cm

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Tuinstoel

Uw tuinstoel leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. Afhankelijk van uw bestelling zullen de verzendkosten maximaal €4,99 zijn. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinstoel af te halen in onze showroom in Opheusden of Duiven. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de tuinstoel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: