Terug naar overzicht

Panama swing egg - licht blauw

Panama swing egg blauw

De licht blauwe Panama swing egg brengt sfeer in uw tuin. De stoel heeft met zijn retro blauwe vlechtwerk een unieke uitstraling die een gezellig zomers sfeertje geeft. Door het comfortabele kussen in de hangstoel komt u helemaal tot rust in de Panama swing egg van het tuinmeubelenmerk Garden Impressions.

Eigenschappen Panama swing egg licht blauw

De Panama swing egg bestaat uit verschillende elementen namelijk, de voet, de staander en de basket. De basket heeft een blauw vlechtwerk wat gecombineerd is met een antraciet kleurig kussen. Dit kussen is lekker stevig wat ervoor zorgt dat de hangstoel erg lekker zit. De stalen staander en voet zijn gepoedercoat in een grijze verf. 

Heeft u nog vragen over de Panama swing egg? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showrooom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseur helpen u graag. 

Klik hier voor: Panama swing egg antraciet

Klik hier voor: Panama swing egg licht groen

Van 329,- voor 295,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal frame: staal Gepoedercoat
  • Kleur frame: grey
  • Kleur vlechtwerk: licht blauw
  • Inclusief kussen
  • Geheel onderhoudsvrij
  • 2 jaar garantie

Kunststof vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Uw relaxstoel leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de relaxstoel met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw relaxstoel af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw relaxstoel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de relaxstoel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: