Terug naar overzicht

Panama swing egg - Groen

Panama swing egg

De Panama swing egg is de relaxstoel van het bekende tuinmeubelmerk Garden Impressions. De leuke hangstoel heeft een stevig stalen frame. Dit frame is gepoeder coat in de kleur grijs. Het groene vlechtwerk van de Panama swing egg maken de hangstoel tot een echte blikvanger in uw tuin. Ook combineert het groen erg goed met het stevige antraciet kussen. 

Voordelen Panama swing egg

Het voordeel van de Panama swing egg is dat de het stalen frame erg stevig is. De coating zorgt ervoor dat het frame erg goed uitziet. De hangstoel bestaat uit 3 elementen namelijk, de ronde voet, de staander die weer in deze voet gaat en de basket die weer aan de staander wordt gehangen. De basket is in hoogte verstelbaar. 

Heeft u nog vragen over de Panama swing egg? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies.

Klik hier voor: Panama swing egg antraciet

Klik hier voor: Panama swing egg licht blauw 

Van 329,- voor 295,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal frame: staal Gepoedercoat
  • Kleur frame: grey
  • Kleur vlechtwerk: licht blauw
  • Inclusief kussen
  • Geheel onderhoudsvrij
  • 2 jaar garantie

Kunststof vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Uw relaxstoel leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de relaxstoel met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw relaxstoel af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw relaxstoel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de relaxstoel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: