Terug naar overzicht

Garden Impressions Suez hangstoel - Opvouwbaar

Suez hangstoel

In de Suez hangstoel van het bekende tuinmeubelmerk Garden Impressions kun je heerlijk relaxen. De hangstoel is gemaakt om heerlijk in te schommelen of om relaxed in te zitten. De stoel is opvoubaar en is dus erg gemakkelijk op te bergen in de winter periode. Kortom de ideale hangstoel voor op uw balkon of voor in uw tuin. 

Materialen van de Suez hangstoel

Het frame van basket is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is erg stevig en onderhoudsvriendelijk. In de basket is een stevig kussen gemaakt. Het kussen is niet waterbestendig en het is dan ook raadzaam om deze droog op te bergen zodat u extra lang kunt genieten van hangstoel. Dit kussen zorgt ervoor dat je heerlijk tot rust kunt komen in de hangstoel. De staander van de stoel is van staal. Dit materiaal is erg stevig wat natuurlijk ook wel nodig is. 

Heeft u nog vragen over de Garden Impressions Suez hangstoel? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze. 

Van 249,- voor 195,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal frame basket: Aluminium
  • Materiaal Staander: staal
  • Opvouwbaar
  • Inclusief kussen
  • 2 jaar garantie

Uw relaxstoel leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de relaxstoel met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw relaxstoel af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw relaxstoel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de relaxstoel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: