Terug naar overzicht

Louise armstoel vintage oranje

Retro armstoel Louise in vintage kleur oranje

Breng deze zomer kleur in uw tuin met de Louise armstoel. De retro tuinstoel is gemaakt van aluminium wat als groot voordeel heeft dat de stoel erg onderhoudsvriendelijk is. De tuinstoel is goed te combineren met verschillende kleuren stoelen aan een houten tuintafel. Doordat de stoel is voorzien van een armleuning kunt heerlijk zitten aan uw tuintafel. Met deze stoel brengt u helemaal de retro look and feel in je tuin. Ook leuk is het om de stoel te combineren met de andere kleuren zoals witblauw of groen

Van 149,- voor 119,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal: Aluminium
  • Kleur: Vintage oranje
  • Breedte: 47 cm.
  • hoogte: 89 cm.
  • Armleuninghoogte: 67,5 cm. 
  • Zithoogte: 47,5 cm.
  • Zitdiepte: 40 cm. 
  • 2 jaar garantie

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Bezorgen Louise armstoel vintage blauw

Uw tuinstoel leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. Afhankelijk van uw bestelling zullen de verzendkosten maximaal €4,99 zijn. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.  Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinstoel af te halen in onze showroom in Opheusden of Duiven. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de tuinstoel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: