Terug naar overzicht

Louise armstoel vintage blauw

Kleur in uw tuin met de Louise armstoel vintage blauw

Nieuw in de Collectie is de Retro tuinstoel Louise van het kwaliteitsmerk Garden Impressions. De Louise tuinstoel gemaakt van aluminum wat betekend dat de stoel erg licht van gewicht is en dus gemakkelijk is te verplaatsen. Door het aluminium is de retro stoel erg onderhoudsvriendelijk. De stoel heeft een sterke coating van maar liefst vier lagen. Met de Louise retro tuinstoel haalt u de zomer in huis. De stoelen doen het erg goed bij een houten tuintafel en geven uw tuin direct een vrolijke kleur. De vintage blauw kleur van de stoel geven de stoel een echte retro look. Ook leuk is het om de stoel te combineren met de andere kleuren zoals wit, groen of oranje

Van 149,- voor 119,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal: Aluminium
  • Kleur: Vintage blauw
  • Breedte: 47 cm.
  • hoogte: 89 cm.
  • Armleuninghoogte: 67,5 cm. 
  • Zithoogte: 47,5 cm.
  • Zitdiepte: 40 cm. 
  • 2 jaar garantie

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Bezorgen Louise armstoel vintage blauw

Uw tuinstoel leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. Afhankelijk van uw bestelling zullen de verzendkosten maximaal €4,99 zijn. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.  Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinstoel af te halen in onze showroom in Opheusden of Duiven. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de tuinstoel ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: