Terug naar overzicht

Garden Impressions Osborne new Kubu

Garden Impressions Osborne dining tuinstoel om heerlijk te genieten van het buitenleven

De Osborne tuinstoel biedt een extra comfortabel zitcomfort. Zo zit u heerlijk buiten met deze klassieke tuinstoel. De tuinstoel heeft een aluminium frame met daarom heen een mooi vlechtwerk in de kleur new kubu. De stoel wordt geleverd met een mooi zit en rugkussen. 

Van 229,- voor 189,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tuinstoel: 64 x 74,5 x 96 cm.
  • Hoogte armleuning: 63 cm
  • Materiaal Frame: Aluminium
  • Materiaal vlechtwerk: Kunstof wicker
  • Kussenhoes wasbaar
  • 2 jaar garantie

Kunststof vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Bezorging tuinstoel

Uw tuinstoel wordt binnen 2 á 3 werkdagen thuisbezorgd. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag dan kunt u dit in het bestelformulier aangeven. 

Afhalen tuinstoel

Uiteraard is het ook mogelijk om de tuinstoel af te halen. Dit kan direct in ons centraal magazijn in Opheusden. Als u de tuinstoel in onze vestiging in Duiven of Apeldoorn op wilt halen kan dit enkele dagen na bestelling. Wij zullen contact met u opnemen als de tuinstoel in onze vestiging voor uw klaar staat. 

Deel dit product: