Terug naar overzicht

Verstelbare tuinset -Leeds 160

4 persoons tuinset

De verstelbare tuinset Leeds biedt zitplaats aan 4 personen. De tuinset bestaat uit 4 verstelbare tuinstoelen en een mooie tuintafel. Doordat de stoelen verstelbaar zijn bieden deze een perfect zitcomfort. 

Eigenschappen 4 persoons tuinset

De tuinset heeft een gecoat aluminium frame. Aluminium heeft als voordeel het gewicht, het materiaal kan niet gaan roesten en is erg stevig. De stoelen zijn verstelbaar in 5 standen zodat de stoel perfect is om te gebruiken tijdens het eten maar ook dat heerlijk in de stoel kunt zonnen. Tussen het frame is een textileen gespannen die ervoor zorgt dat de tuinstoel erg lekker zit. 

De tafel heeft net als de stoelen een aluminium frame. Het tafelblad is van spraystone, dit is een gemalen steen die gespoten is op veiligheidsglas. Dit spraystone heeft een natuursteen look. De combinatie van de tuintafel en de verstelbare tuinstoelen maken de tuinset tot en musthave voor ieder tuin. 

De 4 persoons tuinset bestaat uit: 

4x Suns Leeds verstelbare tuinstoel
1x Suns Leeds tuintafel 160x96 cm.

Heeft u nog vragen over de 4 persoons tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies.

Van 655,- voor 495,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
Bundelkorting met Verstelbare tuinset -Leeds 160
Pakketprijs 545,00 Korting € 9,95 Normale prijs 554,95 Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten. Incl. 21% BTW. Bestellen
  • Afmeting tuintafel: (L) 160 x (B) 96 x (H)74 cm
  • Afmeting: (L) 70 x (B) 60 x (H) 113 cm.
  • Zithoogte: 44 cm.
  • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
  • Materiaal frame: Aluminium 
  • In meerdere standen te verstellen
  • Spraystone tafelblad
  • 2 jaar garantie

Tuinset

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: