Terug naar overzicht

Verstelbare tuinset - Corsica

Verstelbare tuinset 

Deze verstelbare tuinset bestaat uit 6 verstelbare tuinstoelen en een ruime tuintafel. De verstelbare tuinset is de goed verkopende tuinset uit de ruime tuinmeubel collectie van Van der Garde tuinmeubelen. De tuinstoel is in  5 standen te stellen en heeft een textileen zit en rugleuning die ervoor zorgt dat u erg comfortabel zit. 

Eigenschappen verstelbare tuinset

De verstelbare tuinstoel Corsica heeft een aluminium frame. Tussen dit frame is een textileen doek gespannen dat ervoor zorgt dat de stoel erg comfortabel zit. Door de verschillende standen waar de stoel in te zetten is zit deze perfect als u aan het eten bent en na het eten kunt u de stoel in de relax stand zetten om nog even lekker uit te buiken of van het zonnetje te genieten. Aan de onderkant van de stoel zijn slijtdoppen bevestigdt om krassen op uw terras te voorkomen. De tuintafel van de verstelbare tuinset heeft de afmeting 210 x 90 cm. en is perfect geschikt om 6 stoelen aan te zetten. Het tafelblad is een keramische steen. Het voordeel van het keramische tafelblad is dat de steen erg hard is en dat hier geen vuil in kan trekken. Dit steen ligt op een stevig aluminium frame. Aluminium heeft als voordeel het gewicht, de stevigheid en het materiaal kan niet gaan roesten. Kortom de ideale verstelbare tuinset voor uw tuin.

De verstelbare tuinset bestaat uit: 

6x Verstelbare tuinstoel Corsica
1x Tuintafel Labor 210x90 cm.

*Let op! Deze tuinset heeft een schoonheidsfoutje. Dit betekend dat de set lichte beschadigingen heeft. Uiteraard doet dit niets af van de kwaliteit van de tuinset en heeft u ook gewoon garantie op fabricage fouten. 

Heeft u nog vragen over de verstelbare tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs helpen u graag. 

Van 903,- voor 649,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Frame: aluminium 
  • Afmeting tuintafel: 210 x 90 cm.
  • Hoogte tafelblad; 75 cm. 
  • Materiaal tafelblad: Keramisch
  • Materiaal armleuning: aluminium 
  • Stoel in 5 standen te stellen.
  • Onderkant voorzien van slijtdoppen
  • Materiaal bewegende delen: kunststof
  • Materiaal zit- en rugleuning: Textileen
  • 2 jaar garantie

Aluminium tuinmeubelen:

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Wij zullen u 2 á 3 dagen voor levering telefonisch benaderen om een afspraak te maken. We streven er na uw tuinset binnen 1 week te bezorgen maar uiterlijk 2 weken. 

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de tuinset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten