Terug naar overzicht

Verstelbaar tuinset - NewCastle - Wilson 180

Verstelbaar tuinset Newcastle

Verstelbaar tuinset Newcastle bestaat uit 4 verstelbare tuinstoelen en tuintafel Wilson 180 cm. De 4 persoons tuinset heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. het frame van de tuintafel en de stoelen is gemaakt van aluminium en heeft daardoor een extra lange levensduur. 

Eigenschappen verstelbaar tuinset

Het mooie aan een verstelbaar tuinset is dat u perfect in de tuinstoel kunt eten maar ook nog eens heerlijk in de relax stand van het zonnetje kunt genieten. Het frame van de verstelbare tuinstoel Newcastle is gemaakt van aluminium, zelfs de schanierpunten, wat bij de meeste stoelen van kunststof is, zijn van aluminium. Dit zorgt ervoor dat de stoelen erg stevig zijn. Tussen dit frame is een textileen doek gespannen, dit zorgt ervoor dat de tuinstoel een perfect zitcomfort biedt, ook zonder tuinkussen.

De tafel van de verstelbare tuinset heeft een mooie afmeting van 180 cm. Dit zorgt ervoor dat u met 4 personen aan tafel kunt zitten, maar in geval van nood kunt ook nog twee stoelen op de kopse kant van de tafel zetten en kunt u dus met 6 personen tafelen. De tafel heeft, net als de stoelen een aluminium frame. op dit frame is een durable top tafelblad bevestigd. Dit materiaal wordt ook gebruikt in de vloeren industrie en is dus erg krasvast.  

De tuinset verstelbaar bestaat uit: 

4x Suns Newcastle verstelbare tuinstoel
1x Suns Wilson tuintafel 180x90 cm. 

Heeft u nog vragen over de tuinset verstelbaar, of wilt u deze tuinset in een andere opstelling? Bijvoorbeeld met 6 stoelen, bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Van 1285,- voor 995,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
Bundelkorting met Verstelbaar tuinset - NewCastle - Wilson 180
Pakketprijs 965,00 Korting € 109,95 Normale prijs 1.074,95 Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten. Incl. 21% BTW. Bestellen
  • Afmeting tuintafel: 180x90 cm.
  • Materiaal tafelblad: Durable top (krasvast)
  • Afmeting: (L) 66 x (B) 66 x (H) 110 cm.
  • Zithoogte: 45 cm.
  • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
  • Volledig aluminium frame!
  • In meerdere standen te verstellen
  • 2 jaar garantie

Aluminium tuinmeubelen:

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: