Terug naar overzicht

Tuinset Leeds met Vigo tuintafel

Mooie Verstelbare tuinset! Verstelbare tuinstoel Leeds met Vigo tuintafel.

Verstelbare tuinset met een mooie polywood tuintafel. Het polywood tafelblad heeft de uitstraling van hout maar het is kunstof, dit zorgt ervoor dat de tafel erg onderhoudsvriendijk is. De verstelbare tuinstoelen zijn te verstellen in 5 standen en biedt voor een ieder het juiste zitcomfort. 

Deze tuinset bestaat uit: 

1x Garden Impressions Vigo tuintafel polywood 160x90 cm
4x Suns Verstelbare tuinstoel Leeds 

Heeft u nog vragen over de Leeds tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies en helpen bij het maken van de juiste keuze voor een verstelbare tuinset.

Van 645,- voor 449,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
Bundelkorting met Tuinset Leeds met Vigo tuintafel
Pakketprijs 463,00 Korting € 5,95 Normale prijs 468,95 Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten. Incl. 21% BTW. Bestellen
  • Afmeting tuintafel: 160x90 cm.
  • Materiaal tafelblad: Polywood
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
  • Erg onderhoudsvriendelijk 
  • 2 jaar garantie

Tuinset

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: