Terug naar overzicht

Hartman tuinset Sonata tuintafel 160 cm. - Roma tuinstoelen

Hartman verstelbare tuinset teak

Uit de ruime collectie tuinmeubelen van Van der Garde Tuinmeubelen hebben we deze Hartman tuinset samengesteld. De tuinset bestaat uit 4 tuinstoelen en een tuintafel. De verstelbare tuinstoel heeft een aluminium frame. Dit frame is voorzien van een xerix coating. De armleuning zijn van teak hout. De afmetingen van de Hartman Sonata tuintafel is 160x90 cm. Het tafelblad is net als van de armleuningen van teak hout. Het frame van de Sonata tuintafel is van aluminium. 

Eigenschappen van de Hartman Sonate / Roma tuinset 

De Hartman Roma tuinstoel heeft een aluminium frame. De zit en rugleuning van de verstelbare tuinstoel zijn van textileen. Dit textileen zorgt ervoor dat de stoel perfect zit. De rugleuning van Roma is verstelbaar in verschillende standen. De Sonata tuintafel heeft een aluminium frame en een teak houten tafelblad. Dit samen met de tuinstoelen maken de tuinset tot een echte blikvanger in uw tuin. 

Hartman Is het merk dat al jaren bestaat en alleen kwaliteits tuinsets fabriceert. Dit zorgt ervoor dat u gegarandeerd bent van absolute kwaliteit. 

De Hartman tuinset bestaat uit: 

4x Hartman Roma tuinstoel met teak armleuning
1x Hartman Sonata tuintafel 160x90 cm.

Heeft u nog vragen over de Hartman Roma tuinstoel of de Sonata tuintafel? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs laten u graag de mogelijkheden zien van de Hartman tuinset.  

Van 1405,- voor 1089,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
Hartman Sonata tuintafel 160x90 cm.
 • Materiaal frame: Aluminium
 • Kleur frame: Xerix
 • Materiaal tafelblad: Teak hout
 • Afmeting tafel: 160x90x76,5 cm. (LxBxH)
 • Bovenkant tafelblad: 76,5 cm.
 • Onderkant tafelblad: 68 cm.
 • 2 jaar garantie

Hartman Roma tuinstoel 

 • Afmeting: 62 x 65 x 114 cm.(lxbxh)
 • Zithoogte: 44 cm.
 • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
 • Materiaal frame: Aluminium 
 • Materiaal armleuning: Teak hout
 • Kleur frame: Xerix
 • In meerdere standen te verstellen
 • Inklapbaar
 • 2 jaar garantie

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Textileen

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Teak

Voor het onderhoud van teak hout zijn er twee opties:

Optie 1 is om het teak te laten vergrijzen, als dit uw keuze is raden wij aan om het teakhout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een teak cleaner of met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout) Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het teakhout altijd af met royaal schoon water.

Optie2 is om het teak hout zijn warme kleur te laten behouden. Behandel hiervoor uw teakhout tweemaal per jaar met teak protector.

Teakhout is een 100% natuurproduct, door de weersinvloeden (kou, warmte, droogte en vocht) kan teakhout krimpen en uitzetten. Lichte schuurtjes kunnen hierdoor ontstaan, dit is de charme van een natuurproduct.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: