Terug naar overzicht

Hartman Sonata/ Napoli tuinset

Hartman Sonata / Napoli tuinset

De verstelbare aluminium / teak hartman tuinset is de perfecte combinatie van relaxen en kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Deze elegante set is bestaat uit vier maal een verstelbare hartman aluminium / teak stoel + een maal een 4 persoons eettafel. 

Eigenschappen verstelbare set

De Hartman Sonate tafel en stoelen zijn gemaakt van aluminium en teak hout. Het aluminium is geheel onderhoudsvrij. Aluminium heeft ook het voordeel dat het erg licht van gewicht is en ook nog eens geheel roestvrij is. Het teak hout kunt u op de orginele kleur houden door de tafel en stoelen 2 maal per jaar de behandelen met teak olie maar, de tafel kunt u ook laten vergrijzen daar er niets aan te doen en de natuur haar gang laten gaan. De Hartman Napoli stoelen zijn gemakkelijk in te klappen en daardoor makkelijk op te bergen.

De Hartman verstelbare tuinset bestaat uit: 

4x Hartman verstelbare stoel Napoli
1x Hartman Sonata tuintafel 160 x 90 cm

Heeft u nog vragen over deze Hartman verstelbare tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies. 

Van 1145,- voor 889,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tuintafel: 160x90 cm.
  • Hoogte Tafelblad bovenkant: 76,5 cm.
  • Hoogte Tafelblad onderkant: 68 cm.
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal tafelblad: Teak houten blad
  • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
  • Stoel in meerder standen te stellen
  • Onderkant voorzien van slijtdoppen
  • Materiaal bewegende delen: Kunststof
  • 2 jaar garantie op tuinset

Aluminium tuinmeubelen:

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep. 

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Wij zullen u 2 á 3 dagen voor levering telefonisch benaderen om een afspraak te maken. We streven er na uw tuinset binnen 1 week te bezorgen maar uiterlijk 2 weken. 

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de tuinset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten