Terug naar overzicht

Hartman Salvatore standenstoel + Baltimor tuintafel 180 cm.

Hartman Salvatore tuinset 180

Verstelbaar tuinset Salvatore bestaat uit 4 verstelbare tuinstoelen en Baltimor tuintafel. De tuintafel Baltimor is een strak vormgegeven tuintafel met een spraystone tafelblad. De Hartman tuinstoel is verstelbaar en heeft een aluminium frame en een textileen zit en rugleuning. 

Eigenschappen Hartman tuinset 180

De verstelbare tuinstoel Salvatore heeft een aluminium frame. Aluminium heeft als voordeel het gewicht, het materiaal is namelijk licht van gewicht en daarom eenvoudig te verplaatsen, wat uiteraard wel zo gemakkelijk is bij een tuinstoel. Aluminium is ook erg stevig en het kan niet gaan roesten. Dit materiaal gecombineerd met de textileen zit en rugleuning zorgen ervoor dat de stoel erg onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft. 

De Baltimor tuintafel heeft de afmeting 180 x 90 cm. en is perfect geschikt om 4 stoelen aan te zetten. Het tafelblad is spraystone. Het voordeel van een spraystone tafelblad is dat dit erg eenvoudig schoon te maken is. Het tafelblad ligt op een stevig aluminium frame. Kortom de ideale verstelbare tuinset voor uw tuin.

De Hartman verstelbare tuinset bestaat uit: 

4x Salvatore Verstelbare tuinstoel Hartman
1x Baltimor tuintafel 180x100 cm. 

Heeft u nog vragen over deze verstelbare tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies. 

Van 1294,- voor 895,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
 • Afmeting tuintafel: 180x90 cm.
 • Hoogte bovenkant tafelblad: 73,5 cm.
 • Hoogte onderkant tafelblad: 67,5 cm.
 • Afmeting tuinstoel: 71 x 60 x 111,5 cm.
 • Hoogte armleuning: 63 cm. 
 • Hoogte zitrugleuning: 43 cm. 
 • Materiaal frame: Aluminium
 • Materiaal tafelblad: Spraystone
 • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
 • Stoel in meerder standen te stellen
 • Onderkant voorzien van slijtdoppen
 • Materiaal bewegende delen: Kunststof
 • 2 jaar garantie op tuinset

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Textileen

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Stone Top

Tafelbladen van Spaystone kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Gebruik voor het reinigen van uw tafelblad geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Het is mogelijk om een spraystone tafelblad een extra beschermlaag te geven. Wij adviseren om hiervoor HG kleurverdieper te gebruiken.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Wij zullen u 2 á 3 dagen voor levering telefonisch benaderen om een afspraak te maken. We streven er na uw tuinset binnen 1 week te bezorgen maar uiterlijk 2 weken. 

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de tuinset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten