Terug naar overzicht

Hartman Roma tuinstoel / Baltimor tuintafel 150x90 cm.

Verstelbare tuinset Balitmor

De Hartman Roma standenstoel en de Baltimor tuintafel is een prachtig vormgegeven tuinset uit de ruime collectie van Van der Garde Tuinmeubelen. De 5 delige tuinset bestaat uit 4 Hartman Roma tuinstoelen en 1 Baltimor tuintafel van 150x90 cm. Door het tijdloze design zal de verstelbare tuinset in iedere tuin tot zijn recht komen. Het is ook mogelijk om uw eigen tuinset samen te stellen. Neem dan contact op of breng een bezoek aan een van onze showroom. 

Eigenschappen van de verstelbare tuinset

De Hartman Roma tuinstoel is gemaakt van een aluminium frame. Tussen dit frame is een texitleen doek gespannen. Deze zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. Heb je na het eten zin om even lekker te relaxen dan kan dat ook. De Rugleuning van de Hartman Roma tuinstoel is namelijk verstelbaar in 5 standen. De Baltimor tuintafel is 150 cm. lang en 90 cm. breed. Dit betekend dat je aan de tafel met minstens vier personen perfect kunt genieten van deze tuinset. Het tafelblad van de tafel is gemaakt van spraystone. Dit materiaal is een gemalen steen dat gespoten is op een glasplaat. Dit is uiteraard wel veiligheidsglas. Het frame wat onder het tafelblad staat is van alumium. 

Deze verstelbare tuinset bestaat uit:

4x Hartman Roma tuinstoel
1x Baltimor tuintafel 150x90 cm.

Heeft u nog vragen over de Verstelbare tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe verstelbare tuinset.  

Van 1149,- voor 849,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
 • Afmeting: 62 x 65 x 114 cm.(lxbxh)
 • Zithoogte: 44 cm.
 • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
 • Materiaal frame: Aluminium 
 • Materiaal armleuning: Aluminium
 • Kleur frame: Xerix
 • In meerdere standen te verstellen
 • Inklapbaar
 • 2 jaar garantie
 • Afmeting tuintafel: 150x90 cm.
 • Hoogte bovenkant tafelblad: 73,5 cm.
 • Hoogte onderkant tafeblad: 67,5 cm.
 • Materiaal frame: Aluminium
 • Spraystone tafelblad
 • 2 jaar garantie

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Textileen

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Stone Top

Tafelbladen van Spaystone kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Gebruik voor het reinigen van uw tafelblad geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Het is mogelijk om een spraystone tafelblad een extra beschermlaag te geven. Wij adviseren om hiervoor HG kleurverdieper te gebruiken.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: