Terug naar overzicht

Hartman Napoli + Sardinie tuintafel 160 cm.

Hartman Napoli tuinset

Verstelbaar tuinset Napoli bestaat uit 4 verstelbare tuinstoelen en Sardinie tuintafel. De tuintafel Sardinie is een strak vormgegeven tuintafel met een keramisch tafelblad. De Hartman tuinstoel is verstelbaar en heeft een aluminium frame en een textileen zit en rugleuning. 

Eigenschappen Hartman tuinset

De verstelbare tuinstoel Napoli heeft een aluminium frame. Aluminium heeft als voordeel het gewicht, het materiaal is namelijk licht gewicht en daarom eenvoudig te verplaatsen, wat uiteraard wel zo gemakkelijk is bij een tuinstoel. Aluminium is ook erg stevig en het kan niet gaan roesten. Deze materiaal gecombineerd met de textileen zit en rugleuning zorgen ervoor dat de stoel erg onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft. 

De Sardinie tuintafel heeft de afmeting 160 x 90 cm. en is perfect geschikt om 4 stoelen aan te zetten. Het tafelblad is een keramische steen. Het voordeel van het keramische tafelblad is dat de steen erg hard is en dat hier geen vuil in kan trekken. Dit stenen tafelblad ligt op een stevig aluminium frame. Kortom de ideale verstelbare tuinset voor uw tuin.

De Hartman verstelbare tuinset bestaat uit: 

4x Napoli Verstelbare tuinstoel Hartman
1x Tuintafel 160 x 90 cm.

Heeft u nog vragen over deze verstelbare tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies. 

Van 673,- voor 495,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tuintafel: 160x90 cm.
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal tafelblad: Keramische steen
  • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
  • Stoel in meerder standen te stellen
  • Onderkant voorzien van slijtdoppen
  • Materiaal bewegende delen: Kunststof
  • 2 jaar garantie op tuinset

Aluminium tuinmeubelen:

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: