Terug naar overzicht

Hartman Davinci graniet set

Een van de beste stoelen van Hartman, de Davinci standenstoel. Gecombineerd met Studio20 granieten tuintafel. Als u op zoekt ben naar een grote, stevige en onderhoudsvrije tafel dan komt u al snel op graniet uit. Dit is een steensoort wat erg hard is en daardoor erg lang mee gaat.

8 x Hartman Davinci standenstoel Xerix met Teak armleuning
1 x Studio 20 granieten tafel model Viking 300x100 cm op 2 kollomen.

Ook leverbaar met de Davinci standenstoel met ALU armleuning (zie afbeelding)

*GRATIS thuis bezorgd en geplaatst.

neem contact met ons op voor de actuele levertijd 

Van 4495,- voor 2995,-

VRAAG UW KORTING AAN

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tafel: 300x100 cm
  • Tafelblad: Graniet
  • Onderstel tafel: 2 kollomen
  • Afmetingen stoel: 72 x 63 x 112 cm. 
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal zitting: Textileen
  • Materiaal armleuning: Teak hout
  • Kleur: Antraciet (xerix) 
  • Verstelbaar in 5 standen
  • 2 jaar garantie

neem contact met ons op voor de actuele levertijd 

Aluminium tuinmeubelen

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel. 

Teak

Voor het onderhoud van teak hout zijn er twee opties:

Optie 1 is om het teak te laten vergrijzen, als dit uw keuze is raden wij aan om het teakhout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een teak cleaner of met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout) Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het teakhout altijd af met royaal schoon water.

Optie2 is om het teak hout zijn warme kleur te laten behouden. Behandel hiervoor uw teakhout tweemaal per jaar met teak protector.

Teakhout is een 100% natuurproduct, door de weersinvloeden (kou, warmte, droogte en vocht) kan teakhout krimpen en uitzetten. Lichte schuurtjes kunnen hierdoor ontstaan, dit is de charme van een natuurproduct.

Graniet

Doordat deze tafel van graniet is heeft het geen onderhoud nodig. U kunt de tafel met warm water schoonmaken. Bij hardnekkig vuil, wat niet met water schoon te maken is, kunt u altijd nog driehoek zeep gebruiken. De stoelen kunt u schoonmaken met water!

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Wij zullen u 2 á 3 dagen voor levering telefonisch benaderen om een afspraak te maken. We streven er na uw tuinset binnen 1 week te bezorgen maar uiterlijk 2 weken. 

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de tuinset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten