Terug naar overzicht

Governer tuinset 220 - Light grey

Verstelbare tuinset Governer

Governer tuinset met licht grijs aluminium frame. De Governer tuinset is gemaakt van een aluminium frame wat ervoor zorgt dat de tuinset erg onderhoudsvriendelijk is. De verstelbare tuinstoelen hebben aluminium nokstokken (schanieren), de aluminium nokstukken zorgen ervoor dat de verstelbare tuinstoel van zeer goede kwaliteit. 

De verstelbare tuinstoel Governer heeft een textileen zit en rugleuning. Dit zorgt ervoor dat de stoel voor een ieder lekker zit. Ook het feit dat de stoel verstelbaar is zorgt hiervoor. Deze tuinset is te gebruiken met 6 personen. 

De verstelbare tuinset bestaat uit:

6x Verstelbare tuinstoel Governer
1x Governor tuintafel 220x100 cm. 

Heeft u nog vragen over deze verstelbare tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs laten u graag de mogelijkheden zien en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe tuinset.

Van 1393,- voor 995,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tuintafel: 220x100
  • Materiaal frame: Aluminium 
  • Materiaal tafelblad: Spraystone

  • Materiaal zit en rugleuning: Textileen
  • Materiaal frame: Aluminium  
  • Verstelbaar in 5 standen
  • 2 jaar garantie 

Aluminium tuinmeubelen:

Een tuinmeubel van aluminium blijft in goede conditie als u deze tweemaal per jaar reinigt. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) De tuinmeubelen voor reinigen royaal afspoelen met water om te voorkomen dat bijv. zand krassen op de coating veroorzaakt.

Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Textileen:

De textileen zitting of rugleuning van uw tuinstoel kunt u het beste reinigen met lauw water en zachte zeep.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Wij zullen u 2 á 3 dagen voor levering telefonisch benaderen om een afspraak te maken. We streven er na uw tuinset binnen 1 week te bezorgen maar uiterlijk 2 weken. 

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de tuinset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten