Terug naar overzicht

Torino/Colina 240x100cm dining tuinset

Teak houten tuintafel met Torino dining tuinstoelen

De Torino/Colina tuinset is een erg comfortabele diningset uit de grote Collectie van Van der Garde Tuinmeubelen. De tuinset besteaat uit 6 Torino diningstoelen en een mooie Colina tuintafel. De tafel is voorzien van teak olie wat een donkere en diep kleur aan het teak hout geeft. De stoelen hebben een mooi vlechtwerk waar een aluminium frame inzit wat ervoor zorgt dat de stoel erg stevig is en niet onbelangrijk erg onderhoudsvriendelijk. 

De Torino/Colina tuinset bestaat: 

6x Torino vlechtwerk dining tuinstoel
1x Colina teak houten tuintafel 240x100 cm.

Heeft u nog vragen over deze mooie tuinset? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe tuinset. 

Van 2343,- voor 1795,-

VRAAG UW KORTING AAN

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
 • Afmetingen tuinstoel: 
  Hoog: 94 cm.
  Breed: 63 cm.
  Diepte: 88 cm. 
  zitdiepte 60 cm.
  Zithoogte: 45 cm.
  Armhoogte: 62 cm.
 • Materiaal tuintafel: Teakhout
 • Afmeting tuintafel: 240x100 cm.
 • Materiaal vlechtwerk: Kunstof wicker
 • Materiaal frame: Aluminium
 • Inclusief zit en rugkussen
 • 2 jaar garantie

Kunststof vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Advies: bescherm uw tuinset of loungeset in de wintermaanden met een afdekhoes. Hierdoor blijft uw tuinmeubel mooi schoon, zodat uw in het voorjaar gelijk weer kunt genieten!

Teak / Gerecycled old teak

Voor het onderhoud van teak hout zijn er twee opties:

Optie 1 is om het teak te laten vergrijzen, als dit uw keuze is raden wij aan om het teakhout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een teak cleaner of met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout) Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het teakhout altijd af met royaal schoon water.

Optie2 is om het teak hout zijn warme kleur te laten behouden. Behandel hiervoor uw teakhout tweemaal per jaar met teak protector.

Teakhout is een 100% natuurproduct, door de weersinvloeden (kou, warmte, droogte en vocht) kan teakhout krimpen en uitzetten. Lichte scheurtjes kunnen hierdoor ontstaan, dit is de charme van een natuurproduct.

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: