Terug naar overzicht

Royale graniet set

Tijdloos, weerbestendig en onderhoudsvrij! Dat is deze speciale tuinset aanbieding. Als u op zoekt ben naar een stevige en onderhoudsvrije tafel dan komt u al snel op graniet uit. Dit is een steensoort wat erg hard is en daardoor erg lang mee gaat.

8 x Kunststof vlechtwerk fauteuil, type Oliviera inclusief zit kussen. 
1 x Studio 20 granieten tafel model Viking 300x100 cm op 2 kollomen.

 

*GRATIS thuis bezorgd en geplaatst.

Van 2595,- voor 1695,-

VRAAG UW KORTING AAN

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tafel: 300x100 cm
  • Tafelblad: Graniet
  • Frame stoel: Aluminium
  • Vlechtwerk stoel: Kunststof
  • Kussenstof: Polyester
  • Kussenhoes wasbaar: Ja

Doordat deze tafel van graniet is heeft het geen onderhoud nodig. U kunt de tafel met warm water schoonmaken. Bij hardnekkig vuil, wat niet met water schoon te maken is, kunt u altijd nog driehoek zeep gebruiken. De stoelen kunt u schoonmaken met water!

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: