Terug naar overzicht

Darlington picknickset

Darligton picknickset

Heerlijk buiten eten? De Darlington picknickset is de uitkomst. De set bestaat uit een langwerpige tafel van 150 x 90 x 73 cm. en twee langwerpige banken. De set heeft een aluminium frame en om dit frame is een stevig kunststof vlechtwerk gevlochten. Het tafelblad van de tafel is polywood. Dit is een materiaal dat de looks van hout heeft maar niet het onderhoud. De banken worden geleverd inclusief langwerpige kussens zodat u lekker kunt zitten. De zithoogte van de banken zijn 47 cm.

De Darlington tuinset bestaat uit:  

2x Bankje inclusief kussens
1x Picknicktafel 

Van 749,- voor 495,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting tafel: 150x90x73 cm. (lxbxh)
  • Afmeting bank: 137x42x47 cm. (lxbxh)
  • Materiaal vlechtwerk: Kunststof wicker
  • Kleur wicker: Organic grey
  • Materiaal: polywood
  • Materiaal frame: Aluminium
  • 2 jaar garantie

Kunststof vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Een vlechtwerk (wicker) tuinmeubel blijft in goede conditie door deze twee maal per jaar te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken een niet krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel. (bijvoorbeeld groene zeep) Spoel uw tuinset na het schoonmaken altijd royaal af met schoon water. Gebruik voor het reinigen van uw tuinmeubel geen hogedrukreiniger of agressief schoonmaakmiddel.

Advies: bescherm uw tuinset of loungeset in de wintermaanden met een afdekhoes. Hierdoor blijft uw tuinmeubel mooi schoon, zodat uw in het voorjaar gelijk weer kunt genieten!

Bezorging binnen 1 tot 2 weken

Uw tuinset leveren wij zonder kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om  hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de tuinset met onze eigen bezorgdienst bij u af, dit zal binnen maximaal 2 weken zijn.

Spoedlevering

Heeft u de tuinset eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur. Als u gebruik wilt maken van de spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.  

Afhalen tuinset

Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuinset af te halen. Dit kan direct bij ons magazijn in Opheusden. Als u de tuinset bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen zodra de loungeset bij een van onze vestigingen klaar staat.

Heeft nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product: