Terug naar overzicht

Tuinbank Memphis

Gezellige hardhouten tuinbank. Deze tete-a-tete bank is van Meranti hardhout. Deze tuinbank is erg praktisch, eigenlijk zijn het twee stoelen met een tafeltje ertussen. 

Van 129,- voor 99,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting: 165b x 63d x 89h  cm
  • Garantie: 2 jaar
  • Keurmerk: FSC Meranti hout

Voor het onderhoud van Meranti hout zijn er twee opties:

Optie 1 is om het te laten vergrijzen, als dit uw keuze is raden wij aan om het hout tweemaal per jaar te reinigen. Dit kunt u het beste doen met warm water met zout. (op een emmer een bodempje zout). Het reinigen gaat het beste met een schrobborstel. Spoel na het reinigen het hout altijd af met royaal schoon water.

Optie2 is om het hout zijn warme kleur te laten behouden. Behandel hiervoor uw hardhout tweemaal per jaar met hardhout olie of beits.

Meranti hardhout is een 100% natuurproduct, door de weersinvloeden (kou, warmte, droogte en vocht) kan hout krimpen en uitzetten. Lichte scheurtjes kunnen hierdoor ontstaan, dit is de charme van een natuurproduct.

Bezorging tuinbank

Uw tuinbank wordt binnen 2 á 3 werkdagen thuisbezorgd. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag dan kunt u dit in het bestelformulier aangeven. 

Afhalen tuinbank

 Uiteraard is het ook mogelijk om de tuinbank af te halen. Dit kan direct in ons centraal magazijn in Opheusden. Als u de tuinbank in onze vestiging in Duiven of Apeldoorn op wilt halen kan dit enkele dagen na bestelling. Wij zullen contact met u opnemen als de tuinbank in onze vestiging voor uw klaar staat. 

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten