Terug naar overzicht

Eurom Flame heater

Eurom Flame heater

De Eurom flame heater geeft een gezellig sfeer in uw tuin. Dit komt door de speelse vlammen in de glazen koker. Om deze glazen koker zit een veiligheidsrek. De flameheater heeft als gas als brandstof. De gasbus kunt u kwijt onder de flameheater. Het bereik van de flame heater is 50 m2.  Kortom de flameheater voor een warme en sfeervolle omgeving!

De Eurom flame heater geeft sfeer

De eurom flame heater 9000 is bij uitstek de beste heater voor een perfecte sfeer 's avonds in de tuin. Samen genieten op een late zomeravond of op een koude winterdag doet u met de Eurom flame heater; sfeervol genieten! 

Algemene informatie over de eurom flame heater

Het maximale vermogen van de eurom flameheater is 12000 wattage. De flame heater werkt op propaangas of butaangas. Het bereik van de eurom flameheater is 50m2, dit komt door de turbo-top functie die de vlam omzet in stralingswarmte. Er zit een omvalbeveiliging op zodat de flame heater niet omvalt in de omgeving van bijvoorbeeld spelende kinderen.

Heeft u nog vragen over de Eurom flame heater 9000? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een advies. Uiteraard helpen zij u ook bij het maken van de juiste keuze.  

195,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Euromac Flameheater 
  • Verwarmings capaciteit 5 tot 9 KW 
  • Propane/Butane 450-870 gr/h 
  • Omval beveiliging 
  • Hoogte 212 cm 
  • Afmetingen kap Ø 80 cm 
  • Afmetingen voet Ø 39 cm 
  • Gewicht 22 kg 
  • 2 jaar garantie

Uw buitenhaard leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de Cocoon sfeerhaard met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw buitenhaard af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw kachel bij onze vestiging in Duiven of Apeldoorn af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de kachel bij de vestiging voor u klaar staat. 

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten