Terug naar overzicht

Eurom Heatpanel rc met afstandbediening

Eurom Heatpanel rc

S'avonds nog langer genieten in uw veranda? De Eurom Heatpanel rc kunt u eenvoudig aan u plafond monteren, ook is hij te bevestigen aan uw muur. Met deze verwarmer kunt 12 m2 goed verwarmen. Dit apparaat werkt op netstroom en is tevens spatwaterdicht. Deze verwarmer heeft onderscheid zich doordat hij geen licht geeft maar wel warmte. 

Algemene informatie van de Eurom heatpanel rc

De Eurom heatpanel rc wordt geleverd met afstandbediening, zodat u in uw stoel kan blijven zitten als u het koud krijgt. Langer genieten buiten in bijvoorbeeld uw veranda is nu zeker mogelijk deze terrasverwarmer. De heatpanel kan makkelijk 12m2 aan.

Heeft u nog vragen over de Eurom heatpanel rc? Bel, mail of breng een bezoek aan onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een advies. Uiteraard helpen zij u ook bij het maken van de juiste keuze.  

Van 289,- voor 249,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmetingen: 140 x 5 x 18 cm.
  • Capaciteit: 1800 w.
  • Bereik: 12 m2
  • Lengte elektrokabel: 1,8 m.
  • Omkasting: Aluminium + metaal
  • 2 jaar garantie

Uw terrasverwarmer leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw verwarmer af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de terrasverwarmer ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: