Terug naar overzicht

Bevestigingsmaterialen Nesling schaduwdoek combinatiepakket 5

Combinatie 5 is geschikt voor het bevestigen van een vierkant schaduwdoek met twee punten aan een paal, één punt aan de muur en één punt aan hout.

Bevat:

 

Heeft u nog vragen over het bevestigen van een schaduwdoek? U kunt ons bereiken op 0488-441220 of mailen naar info@vdgarde.nl. Uiteraard kunt u ook langskomen in een van onze winkels, onze verkoopadviseurs helpen u graag. 


489,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:

Let op! I.v.m. de Extreme drukte is de levertijd tussen de 1 en 2 weken.

Bevestigingsmateriaal

Uw Bevestigingsmateriaal leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. 

Verzendkosten

Als uw bestelling boven de €50,- is dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Is uw bestelling onder de €50,- dan zullen de verzendkosten maximaal €4,95 zijn. 

Voorkeur afleverdag

In het bestelformulier kunt u aangegeven op welke dag u graag het bevestigingsmateriaal zou ontvangen. Hier proberen wij zo veel mogelijk rekening mee te houden. 

Bevestigingsmateriaal Afhalen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bevestigingsmateriaal af te halen in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Normaal gesproken zijn ze daar op voorraad. Als u een 100% garantie wilt dat de bevestigingsmaterialen ook daadwerkelijk in het filaal zijn, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten