Terug naar overzicht

Garden Impressions verrijdbare parasolvoet graniet 90 KG

Verrijdbare parasolvoet

De Verrijdbare parasolvoet graniet heeft een gewicht van maar liefst 90 kg. De parasolvoet is van een hardsteen gemaakt en is geschikt voor zweefparasols. De parasolvoet is voorzien van een wieltjes wat ervoor zorgt dat de voet gemakkelijk is te verrijden. Het graniet is gepolijst wat de voet een strakke uitstraling geeft. De Verrijdbare parasolvoet is geschikt voor de Garden Impressions Hawaii parasol, de Platinum zweefparasols. Heeft u een andere parasol en wilt u gebruik maken van de verrijdbare parasolvoet, de hartafstanden van deze voet zijn 11,5 cm.

Heeft u vragen over de verrijdbare voet? Neem dan per mail of telefonisch contact met ons op, uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs geven u graag een passend advies.

Van 179,- voor 149,-

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Afmeting parasolvoet: 76x76 cm.
  • Gewicht parasolvoet: 90 KG
  • Materiaal parasolvoet: Graniet (zwart gepolijst)
  • Inclusief 4 wielen
  • 2 jaar garantie

Doordat deze Parasolvoet van graniet is heeft het geen onderhoud nodig. U kunt de voet met warm water schoonmaken. Bij hardnekkig vuil, wat niet met water schoon te maken is, kunt u altijd nog driehoek zeep gebruiken. 

Uw parasolvoet leveren wij zonder extra kosten bij u af. Onze planning zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

Bij voorkeur leveren wij de parasolvoet met onze eigen bezorgdienst bij u af, over het algemeen leveren wij binnen 1 week na bestelling.

Spoedlevering: heeft u, uw bestelling eerder nodig? Bijna altijd kunnen wij deze via een spoedlevering eerder bij u laten leveren. Wij maken dan gebruik van een externe transporteur.

Als u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u dit aangeven in het bestelformulier. 

Uiteraard is het ook mogelijk om uw parasolvoet af te halen. Dit kan direct bij ons centraal magazijn in Opheusden. Als u, uw parasolvoet bij onze vestiging in Duiven af wilt halen kan dit binnen enkele dagen na bestelling, wij zullen contact met u opnemen als de voet bij de vestiging voor u klaar staat.

Heeft u nog vragen of voorkeuren? Bel of mail ons, wij helpen u graag!

Deel dit product:

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Sluiten