Terug naar overzicht

Eurotrail Parasolhoes S

Eurotrail Parasol beschermhoes

Deze hoes is geschikt voor parasols met een doorsnede tot maximaal 250 cm. 

Afdekhoes welke vervaardigd is van polyester, de speciale UV werende coating beschermt de hoes tegen weersinvloeden, hierdoor heeft deze hoes een lange levensduur. 

Let op! De hoes is geschikt voor een stokparasol en dus NIET voor een zweefparasol!

Ps. het is raadzaam de parasol bij langdurig vochtige periodes en in de herfst/winter droog op te bergen i.v.m. condensvorming

19,95

Boven de €50,- gratis verzendig! Onder de €50,- €4,95 verzendkosten
Prijzen incl. 21% BTW.

Aantal:
  • Materiaal hoes: Polyester/Nylon (waterdicht)
  • Lengte hoes: 135 cm.
  • Geschikt voor Parasols met doorsnede van 250 cm.

TIP:

Zorg altijd voor voldoende ventilatie! Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat er condensvorming ontstaat (net zoals in een tent), hierdoor kunnen meubels en kussens vochtig aanvoelen. Vooral als deze een langere tijd onder een hoes hebben gelegen en bij grote temperatuursverschillen tussen dag en nacht. 

Dit wordt vaak ten onrechte als lekkage aangezien. Laat de kussens dus niet voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Ze zullen dan klam/nat gaan worden.

Ook als het doek plat op het tafelbald ligt kan het gaan zweten en ontstaan er zo vochtige/natte plekken. Zet er daarom altijd iets onder (bijv. een bakje) zodat er wat afstand ontstaat tussen het doek en het blad, hierdoor creeert u ventilatie.

Parasolhoes

Uw parasolhoes leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen bij u af. Wij zullen u van te voren informeren wanneer de levering  gaat plaatsvinden. Afhankelijk van uw bestelling zullen de verzendkosten maximaal €4,99 zijn. In het bestelformulier kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde afleverdag.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw parasolhoes af te halen in onze showroom in Opheusden of Duiven. Deze is hier over het algemeen altijd in voorraad. Als u een 100% garantie wil of de parasolhoes ook daadwerkelijk in het filiaal is, kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag!

Deel dit product: